Gebruiks biologisch afbreekbare materialen! Weigerings witte verontreiniging!

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Changzhou Greencradleland Macromolecule Materials Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit In water oplosbare Versiefilm voor verkoop
Van goede kwaliteit In water oplosbare Versiefilm voor verkoop
Zeer aardig om een zulk een goede vriend en een partner te hebben. Hoop konden wij een rooskleurigere toekomst in onze zakenreis maken.

—— Sabel Ali

Dankuwel voor het tonen van de zorg op ons bezoek aan uw fabriek. Hoop om u spoedig te ontmoeten en hopend een lange zakenrelatie met u en uw bedrijf.

—— Yassine Ramitec

Ik ben online Chatten Nu

Changzhou Greencradleland Macromolecule Materials Co., Ltd.

1
Changzhou Greencradleland Macromolecule Materials Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Merken : CLLZY
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 3570000-5710000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Macromoleculematerialen van Changzhou werd Groen Cradleland, Ltd opgericht in 2011 dat in de Gele Rivierweg, het Nieuwe District van Changzhou, dicht bij Shanghai-Nanjing de Provincie van de uitvoerjiangsu van Snelwegxuejia van China de plaats bepaalde van. Wij zijn professioneel bedrijf dat wij altijd bij in water oplosbare film en de in water oplosbare niet-geweven stoffenontwikkeling, productie, verkoop concentreren.

 

Ons bedrijf produceert de in water oplosbare producten met de lage temperatuur op hoge temperatuur, los snel op uitstellen oplossen en anderen PVA-film en pva niet-geweven stof die door water kunnen oplossen.

Al opbrengsmachine van Taiwan, kwaliteit systerm dat wij ISO 9000 volgden, ons product is beter dan anderen met zelfde prijs die bij het begin door de klanten wordt opgericht die arround de wereldsteun, ons bedrijfsgamma dat door verscheidenheid van de op specificatie-gebaseerde in water oplosbare film van PVA produceerde wordt behandeld, daar is vele ingenieurs en verscheidene technici, en wij hebben ontwerp samen met colledge en universiteiten, zullen wij uw eerste keus met de producten van uitstekende kwaliteit zijn, zullen de dienst, goede prijs, perfectioneren en zullen ernaar streven om de van de de filmindustrie van China in water oplosbare leverancier NO1 te doen!!!

 

Onze hoofdproducten van ons bedrijf zijn etc. de in water oplosbare niet-geweven stof van PVA voor borduurwerk steun, de in water oplosbare film van PVA voor Chemisch gebruik, de film van de wateroverdracht PVA, visserijpva zakken, de biologisch afbreekbare zakken van het hondafval, de flushable zakken van het hondafval, pva geborduurde film, het werkfilm van de pvasteek, wasmiddelpeulen, agrochemische film, 100%bio-chemisch afbreekbare bloem het zaaien pot.

 

Als u in om het even welk van ons assortiment geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor meer informatie te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vestigen van behulpzame verhoudingen met u.

Contactgegevens
Changzhou Greencradleland Macromolecule Materials Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. lucifer

Tel.: 86-13776801668

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)