Contacteer ons
lucifer

Telefoonnummer : 86-13776801668

WhatsApp : +8613776801668

Changzhou Greencradleland Macromolecule Materials Co., Ltd.

Gebruiks biologisch afbreekbare materialen! Weigerings witte verontreiniging!

  • Changzhou Greencradleland Macromolecule Materials Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken CLLZY Aantal werknemers 80~100
Jaarlijkse omzet 3570000-5710000 Opgericht Jaar 2011
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Co. van de Macromoleculematerialen van Changzhou werd Groen Cradleland, Ltd opgericht in 2011 dat in de Gele Rivierweg, het Nieuwe District van Changzhou, dicht bij Shanghai-Nanjing de Provincie van de uitvoerjiangsu van Snelwegxuejia van China de plaats bepaalde van. Wij zijn professioneel bedrijf dat wij altijd bij in water oplosbare film en de in water oplosbare niet-geweven stoffenontwikkeling, productie, verkoop concentreren.

 

Ons bedrijf produceert de in water oplosbare producten met de lage temperatuur op hoge temperatuur, los snel op uitstellen oplossen en anderen PVA-film en pva niet-geweven stof die door water kunnen oplossen.

Al opbrengsmachine van Taiwan, kwaliteitssysteem dat wij ISO 9000 volgden, ons product is beter dan anderen met zelfde die prijs bij het begin door de klanten wordt opgericht die arround de wereldsteun, ons bedrijfsdiegamma door verscheidenheid van de op specificatie-gebaseerde in water oplosbare film van PVA produceerde wordt behandeld, daar is vele ingenieurs en verscheidene technici, en wij hebben ontwerp samen met colledge en universiteiten, zullen wij uw eerste keus met de producten van uitstekende kwaliteit zijn, zullen de dienst, goede prijs, perfectioneren en zullen ernaar streven om de van de de filmindustrie van China in water oplosbare leverancier NO1 te doen!!!

 

Onze hoofdproducten van ons bedrijf zijn etc. de in water oplosbare niet-geweven stof van PVA voor borduurwerk steun, de in water oplosbare film van PVA voor Chemisch gebruik, de film van de wateroverdracht PVA, visserijpva zakken, de biologisch afbreekbare zakken van het hondafval, de flushable zakken van het hondafval, pva geborduurde film, het werkfilm van de pvasteek, wasmiddelpeulen, agrochemische film, 100%bio-chemisch afbreekbare bloem het zaaien pot.

 

Als u in om het even welk van ons assortiment geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor meer informatie te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vestigen van behulpzame verhoudingen met u.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd opgericht in 2011. Vanaf 2011 tot 2014, brachten wij een totaal van 3 jaar door die van pva in water oplosbaar membraan en PLA biologisch afbreekbaar membraan en hun producten ontwikkelen. De gelanceerde verkoop van juli 2014 officieel.

Dienst

De dienst:

 

1. vrije steekproef

2. workshopbezoek

3. het probleem koppelt de dienst binnen 24 uren terug

Ons Team

1. Verkooppersoneel: 5 mensen

2. Financieel personeel: 3 mensen

3. Productiepersoneel: 12 mensen

4. Onderzoek en ontwikkelingspersoneel: 3 mensen

5. Kwaliteitsafdeling: 2 mensen