De Film van de de Vormversie van Pva van de kwartssteen die op Rubbervorm met Specifieke Lijm wordt gekleefd

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, china
Merknaam: CLLZY
Certificering: MSDS,SGS,FDA,TDS
Modelnummer: PVALZY001
Min. bestelaantal: 10 broodjes
Prijs: US $0.45-0.69/ Square Meter
Verpakking Details: Carton+pallet
Levertijd: 12-15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 broodjes per dag
Contact nu

 

De in water oplosbare film van PVA
 

PVA-de film kan als een soort worden gebruikt het demolding van film met uitstekende prestaties wanneer het maken van delen van onverzadigde polyester, epoxyhars of andere thermosetting hars. Momenteel, PVA-is de film wijd gebruikt in de productie van etc. het demolding van kunstmatig marmer, kwartssteen. Momenteel, voeren wij hoofdzakelijk demoulding film naar Korea, Vietnam, Italië en Canada uit.

 


 
Voordeel:
 
1. Van de prestaties, niet gemakkelijk om, na het ontdoen van van spaties, sparen het malen tijd te produceren.

2. Met een hoge graad van zachtheid en zachtheid, PVOH-kan de film een geschiktere vorm, film van betere kwaliteit maken.

3. Hittebestendigheid: kan tot 190 graad C. verwarmen.

4. Goede mechanische eigenschappen: treksterkte, verlengingstarief.

5. Geschikt voor ononderbroken productie, hoog rendement

In water oplosbare film technische datum:

Testpunt   Standaardindex
Treksterkte (MPA) M.D. 55.4
  TD 60.0
Trekverlenging (%) M.D. 226
  TD 387
De Modulus van jongelui M.D. 91.1
  TD 95.1
Vochtgehalte (%)   5.5
Plastificeermiddelinhoud (%)   14.0
 

 

De in water oplosbare film (van PVA) applicaton:

 
1. Onze in water oplosbare film kan in detergent verpakking, zoals het detergens van de schotelwas voor dish-washing machine, waspoeder worden gebruikt.
 
2. De PVA-film kan aan demould in de productie van kunstmatig marmer helpen, kan het gebruik voor de druk van de wateroverdracht zijn.
3. Onze in water oplosbare film wordt wijd gebruikt in de landbouw, zoals de verpakking van het zaad en de meststof.
4. Onze in water oplosbare film kan in allerlei PVA-zak worden gemaakt.
 
 

Het opgeblazen de filmproces of inflatie filmt proces:

De opgeblazen in water oplosbare film verwijst naar een proces waarin de grondstoffen van PVA in deeltjes door aangewezen wijziging worden verwerkt, dan met hitte gesmolten en dan in PVA-film geblazen, zijn de details als volgt:
Ten eerste, worden de PVA-deeltjes toegevoegd aan de extruder, zullen de PVA-deeltjes worden gesmolten door schroef het voeden te scheren en, te verwarmen. Het gesmolten PVA-materiaal wordt onophoudelijk uitgedreven door het filterscherm en een geperforeerde plaat van een cirkelmatrijs van een machinehoofd, en is een ringvormige membraanbuis die een eenvormige dikte heeft. Tegelijkertijd, wordt de juiste hoeveelheid samengeperste lucht geblazen in de membraanbuis van het lagere deel van het machinehoofd om het op te blazen radiaal, en door de hogere tractierol van het tractiekader in de lengte getrokken, dan wordt de koelluchtring die bij het bovenste gedeelte van de koude lucht van machine hoofdslagen aan de buitenoppervlakte van de bel wordt gevestigd, zodat de bel koelt en de lucht onder de tractiebel wordt gekoeld, en gedrukt door de visgraatplaat (de brede geblazen film moet worden opgenomen). Onder de actie van het lagere tractieapparaat, wordt de film geplooid in een filmbroodje door een gidsrol.
Vooral, gebruikt ons bedrijf PVA-polymeer om tubulaire filmspaties in een betere smelting uit te drijven. In de stromende staat, wordt de buisfilm opgeblazen aan een gewenste dikte door de hoge druklucht, en na het koelen, wordt het de mooie in water oplosbare film.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613685255522