Film op hoge temperatuur van de Stevig Materiaal de In water oplosbare Versie voor Rubbervormversie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, china
Merknaam: CLLZY
Certificering: MSDS,SGS,FDA,TDS
Modelnummer: PVALZY001
Min. bestelaantal: 10 broodjes
Prijs: US $0.25-0.50/ Square Meter
Verpakking Details: Carton+pallet
Levertijd: 12-15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 broodjes per dag
Contact nu

De in water oplosbare film van PVA:

 

De in water oplosbare film is een nieuw type van milieubescherming verpakkingsmateriaal dat door speciaal proces wordt verwerkt en snel door natuurlijke factoren (H2O) kan worden gedegradeerd, kan de in water oplosbare film snel worden gedenatureerd, in laag-elementensamenstellingen door de actie van natuurlijke factoren (H2O) worden ontbonden en worden gedegradeerd, en heeft de functie van het verbeteren van land. De in water oplosbare film behoort tot een nieuw type van milieubescherming verpakkingsmaterialen.

 

 

Voordeel:

1. goede detachementprestaties, gemakkelijk om haarkiem te produceren na ontdoen van, die het oppoetsen tijd besparen.

 

2. met hoge zachtheid en zachtheid, de PVOH-film kunnen de vorm passen beter, en de kwaliteit van de filmverwijdering is hoger.

 

3. goede hittebestendigheid: tot 190 graden.

 

4. goede mechanische eigenschappen: sterkte met grote trekspanning, hoge verlenging bij onderbreking.

 

5. geschikt voor ononderbroken productie met hoge productieefficiency.

 

6. veilig, niet-toxisch, milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar

In water oplosbare film technische datum:

Film op hoge temperatuur van de Stevig Materiaal de In water oplosbare Versie voor Rubbervormversie

De in water oplosbare film (van PVA) applicaton:
 

1. Onze in water oplosbare film kan in detergent verpakking, zoals het detergens van de schotelwas voor dish-washing machine, waspoeder worden gebruikt.


2. De PVA-film kan aan demould in de productie van kunstmatig marmer helpen, kan het gebruik voor de druk van de wateroverdracht zijn.


3. Onze in water oplosbare film wordt wijd gebruikt in de landbouw, zoals de verpakking van het zaad en de meststof.


4. Onze in water oplosbare film kan in allerlei PVA-zak worden gemaakt.

 

 

Het opgeblazen de filmproces of inflatie filmt proces:

De opgeblazen in water oplosbare film verwijst naar een proces waarin de grondstoffen van PVA in deeltjes door aangewezen wijziging worden verwerkt, dan met hitte gesmolten en dan in PVA-film geblazen, zijn de details als volgt:
Ten eerste, worden de PVA-deeltjes toegevoegd aan de extruder, zullen de PVA-deeltjes worden gesmolten door schroef het voeden te scheren en, te verwarmen. Het gesmolten PVA-materiaal wordt onophoudelijk uitgedreven door het filterscherm en een geperforeerde plaat van een cirkelmatrijs van een machinehoofd, en is een ringvormige membraanbuis die een eenvormige dikte hebben. Tegelijkertijd, wordt de juiste hoeveelheid samengeperste lucht geblazen in de membraanbuis van het lagere deel van het machinehoofd om het op te blazen radiaal, en door de hogere tractierol van het tractiekader in de lengte getrokken, dan wordt de koelluchtring die bij het bovenste gedeelte van de koude lucht van machine hoofdslagen aan de buitenoppervlakte van de bel wordt gevestigd, zodat de bel koelt en de lucht onder de tractiebel wordt gekoeld, en gedrukt door de visgraatplaat (de brede geblazen film moet worden opgenomen). Onder de actie van het lagere tractieapparaat, wordt de film geplooid in een filmbroodje door een gidsrol.
Vooral, gebruikt ons bedrijf PVA-polymeer om tubulaire filmspaties in een betere smelting uit te drijven. In de stromende staat, wordt de buisfilm opgeblazen aan een gewenste dikte door de hoge druklucht, en na het koelen, wordt het de mooie in water oplosbare film.


Het gieten filmproces:


Eerst, maakten wij tot PVA grondstof in deeltjes door aangewezen wijziging, dan is de grondstof van PVA geplastificeerd en gesmolten in een extruder,

en gegoten in een broodjesoppervlakte van een vlot roterend koelbroodje door een structurele het vormen zich matrijs, wordt het diafragma gekoeld en op de koelrol gekoeld.
De gietende PVA-film is een niet-uitgerekte, niet-gerichte vlak uitgedreven film die door smeltingsafgietsel wordt geproduceerd en quenchinghas, de afgietsel in water oplosbare film

heeft de kenmerken van snelle productiesnelheid, hoge output, goede transparantie, polijsten en uniformiteit van filmdikte.
 


 

 

 

 


 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613685255522