Polyvinyl Alcohol die de In water oplosbare Film van Pva voor de Verpakking van Zakken verpakt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, china
Merknaam: CLLZY
Certificering: FDA,SGS,TDS
Modelnummer: PVALZY002
Min. bestelaantal: 10 broodjes
Prijs: US $0.32-0.80/ Square Meter
Verpakking Details: Carton+pallet
Levertijd: 13-15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 4.800 kg per dag
Contact nu

 

De in water oplosbare film van PVA

 

De in water oplosbare plastieken zijn samengesteld uit 90 percenten polyvinyl alcohol (PVA), het saldo dat uit samenstellingsplastificeermiddelen en organische additieven bestaat. PVA is een oplosbare hars, en alle substanties zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen zware en/of giftige substanties.

 

De in water oplosbare film is een groen verpakkingsmateriaal en biedt veelvoudige voordelen met inbegrip van totale oplosbaarheid in water, biologisch afbreekbare eigenschappen, niet-toxische en antistatische kenmerken, geschiktheid tot drukken, weerstand tegen ultraviolet licht, en weerstand tegen gassen, oliën en vet aan.

De in water oplosbare verpakkende film is ideaal voor gebruik als wasserijzakken, evenals verpakkings landbouwchemische producten, cementadditieven of vloeibaar detergentia en poeder.

 

Polyvinyl Alcohol die de In water oplosbare Film van Pva voor de Verpakking van Zakken verpakt

 

Om hyper-giftige landbouwchemische producten in te pakken, biedt CLLZY in water oplosbare film als voorgevormde zakken voor het hand vullen, of in één enkel gekronkeld bladformaat dat als broodje voor geautomatiseerde binnenshuis vorm wordt geleverd aan, vult en verzegelt verpakking.

 

De cementadditieven zijn zowel hoog in alkali als zuurheid, en kunnen verwonding gemakkelijk veroorzaken aan de de ogen en huid van de exploitanten en zelfs het milieu verontreinigen. Het gebruiken van in water oplosbare verpakking niet alleen beschermt de exploitanten, maar ook staat hen toe om de nauwkeurige vereiste dosering uit te meten en te controleren, waarbij verspilling wordt vermeden.

 

Een brede waaier van huishouden en industriële materialen kan veilig worden ingepakt en worden uitgedeeld gebruikend de in water oplosbare verpakking van PVA.

Deze omvatten vloeibare wasmiddelen, detergent poeder, poederchemische producten en kleurstoffen, die allen kunnen worden gedeelte-gecontroleerd en worden uitgedeeld gemakkelijk gebruikend in water oplosbare verpakking

 

Polyvinyl Alcohol die de In water oplosbare Film van Pva voor de Verpakking van Zakken verpakt

 

In water oplosbare film technische datum:

 

Testpunt   Standaardindex
Treksterkte (MPA) M.D. 35.4
TD 40.0
Trekverlenging (%) M.D. 226
TD 387
De Modulus van jongelui M.D. 91.1
TD 95.1
Vochtgehalte (%)   5.5
Plastificeermiddelinhoud (%)   14.0
 

 

 

 

Verpakking:

 

Polyvinyl Alcohol die de In water oplosbare Film van Pva voor de Verpakking van Zakken verpaktPolyvinyl Alcohol die de In water oplosbare Film van Pva voor de Verpakking van Zakken verpaktPolyvinyl Alcohol die de In water oplosbare Film van Pva voor de Verpakking van Zakken verpaktPolyvinyl Alcohol die de In water oplosbare Film van Pva voor de Verpakking van Zakken verpakt

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613685255522