Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: CLLZY
Certificering: SGS, MSDS, CE
Modelnummer: pva-002
Min. bestelaantal: 500kg
Prijs: US $6.5-7.5/kg
Verpakking Details: Carton+pallet
Levertijd: 10-12 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 5000 kg per Dag
Material: PVA Gebruik: Verpakkende film
Type: water soluble film Feature: Water Soluble
Processing type: Blow Molding, Casting Width: 100-2000 mm
Lengte: 200-1200 m dikte: 25-100 micron
Hoog licht:

het broodje van de pvafilm

,

in water oplosbare plastic film

Wij zijn één van de belangrijke leveranciers en de exporteurs van in water oplosbare films. Deze zijn beschikbaar in innovatieve ontwerpen, patroon en stijlen.

 

De in water oplosbare PVOH-film wordt gemaakt van in water oplosbare polymeren, die de verschijning van een gemeenschappelijke plastic film hebben. Het heeft uniek kenmerk van volledig het oplossen in water bij kamertemperatuur. De opgeloste film verdwijnt in water zoals suiker of koffie en de ingrediënten van de film veranderen hun verschijning maar blijft aanwezig als opgeloste vaste lichamen in water.

 

Het tarief van ontbinding hangt van agitatie, watertemperatuur, hoeveelheid water en dikte van de film af. PVOH is een revolutionaire film met zijn veelvoudig gebruik gebleken te zijn die is erkend en door niet alleen tevreden gebruikers maar ook MILIEUprotection agency sterk adviseert in de chemische producten en de pesticiden van de verpakkingslandbouw in deze in water oplosbare film aangezien het voor milieu en met tijd volledig biologisch afbreekbaar en veilig is te komen het gebruik van deze film die niet alleen gaan stijgen maar ook onontbeerlijk wegens zijn biologische afbreekbaarheid begroet, milieuvriendelijk met veelvoudig gebruik.

 

De Tijd van het Oplossen van de PVA-Film
(b.v.: dikte: 30um temperatuur: 25℃.)

 

Type
Het begin van het oplossen (seconde.)
Het totale oplossen (seconde.)
Snel
<25 sec="">
<5 minutes="">
Midden
<5 minutes="">
<50 minutes="">
Moeilijk
kan niet oplossen wanneer de temperatuur onder 40℃ is
het totale oplossen wanneer de temperatuur over 80℃ is

 

Volgens de tijd van het oplossen, heeft de film drie types: Snel, Midden en Moeilijk. De dikkere film lost langzaam op, en hoger de temperatuur, zou sneller de film in water oplossen.

 

 

Punt
Snel oplosbare film
Middelgrote Oplosbare Film
Moeilijk
oplosbare film
 
Toepassingen
Agrochemische verpakking, de zakken van de Herbicideverpakking,
Kunstmatig-haired, Borduurwerk die, Reinigende producten zakken, Wasserijzakken inpakken,
 
Zaadbanden, Samenstellingsfilm voor voedselverpakking, Wasserijzakken
Textielverpakkingszakken, cusion van de Bufferlucht van verpakking, Wasserijzakken, Wijzeversie

 


Toepassingen:
 
1. In water oplosbare Wasserijzak

 

De in water oplosbare wasserijzakken zijn een efficiënt gesloten behandelend systeem in de medische industrie waar de veiligheid en de hoge sanitaire normen essentieel zijn om de verspreiding van besmettelijke componenten te verhinderen. De behandeling is veiliger wanneer het vervuilde linnen of de kleding in een in water oplosbare zak van het punt van het vullen aan de wasserijmachine of het verwijderingspunt worden geïsoleerd. PVA-de zakkenoplosbare stof wordt gemaakt om vochtig linnen te behandelen. De zakken lossen volledig in de wasserij op, verlatend geen vervuild verpakkend afval. Bovendien PVA-zijn de zakken biologisch afbreekbaar en hebben de eigenschappen van de geurbarrière.

 

Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 0

 

2. Borduurwerk

 

Door in water oplosbare PVA-film als proximale doek te gebruiken, kan de tijd worden bespaard meer dan door een document te gebruiken. De in water oplosbare PVA-film verhoogt dimensionale stabiliteit, kunt u mooier borduurwerk maken. De in water oplosbare PVA-film kan door koud water worden opgelost, zodat kunt u de film reinigen zonder de kleren te beschadigen.
De in water oplosbare die PVA-film in borduurwerk wordt gebruikt heeft voordelen over andere films. Het is niet-toxisch en kan totaal worden opgelost, resulteert het niet in het veroorzaken van draadtrekken, knooppunt, draad-onderbreking, compensatierichting enz. Het is geschikt voor multi-hoofdborduurwerkmachine. Het vindt van niet-geweven stoffen plaats aangezien het de misvorming en het langzaam verdwijnen van de textiel in op hoge temperatuur kan vermijden.

 

Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 1

 

3. Landbouwgebruik

 

De zaden worden verpakt in band-vorm met regelmatige intervallen gebruikend in water oplosbare PVA-film. Omdat het met de regelmatige intervallen wanneer begraven het in aarde ontkiemt, kan de arbeid van cull worden gered. De het werkvereenvoudiging kan worden geprobeerd wanneer het maken van de zaden van het gazon en de bloemen in water oplosbare PVA-film aanhangen en het maken van het in blad. Het kan niet alleen de zaden door wind worden weggeblazen en wordt gegeten door dieren verhinderen. Maar ook kan vochtigheid in het zand houden.

 

Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 2

 

4. Chemische verpakking

 

Het landbouwchemische product heeft gewoonlijk de problemen van hoge concentratie en hypertoxicity en berokkent aan menselijk wezen. Als het gebruiken van PVA-film kan de besmetting die uit venomousness komen of het bevorderen van materialen zeer worden verminderd.

 

Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 3

 

 

Verpakking:

 

Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 4Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 5Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 6Duurzame Koude In water oplosbare Film, Pva-de Micronsdikte van Filmbroodje 25-80 7

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613776801668

WhatsApp : +8613776801668