Rode Beschikbare Plastic In water oplosbare Zakken voor Medische/het Ziekenhuiswasserij

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, china
Merknaam: CLLZY
Certificering: FDA, MSDS
Modelnummer: pva-015
Min. bestelaantal: 10000 PCS
Prijs: $0.20 - $0.38 / Bag
Verpakking Details: karton
Levertijd: 10-15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 8000pcs per dag
Contact nu

 

In water oplosbare Wasserijzakken

De In water oplosbare de Wasserijzak van PVA is een geschikt voorzorgsmaatregelhulpmiddel dat bevuilde linnenmanagers toelaat om wasbare vuile punten te isoleren, op te slaan te vervoeren en schoon te maken. De zakken kunnen als integrale voeringen in collectie containers of als onafhankelijke opslagzakken voor bevuilde of vervuilde punten (d.w.z. gebruikt zelfbeheersingstootkussens en bedlinnen) voorafgaand aan worden gebruikt het witwassen, waarbij het risico van dwarsverontreiniging of directe blootstelling aan afvalmaterialen of lichaamsvloeistoffen wordt geminimaliseerd. De gesloten Wasserijzakken kunnen direct in de wasmachine worden geplaatst. Tijdens was, lossen de in water oplosbare transparante zakken op, vrijgevend de inhoud van de was.

De In water oplosbare de Wasserijzakken van PVA met oplosbare integrale banden worden gemaakt van film de transparante van PVA (polyvinyl alcohol). PVA is een niet-toxisch milieuvriendelijk biologisch afbreekbaar materiaal dat in water oplost. PVA wordt algemeen gebruikt in verpakking van een verscheidenheid van goederen, zoals installatie en groentezaden, textiel en kleding, onvolledige borduurwerkpunten, vers voedsel en ook in het maken van in water oplosbare wasserijzakken voor betere hygiëne en eenvoudige behandeling van bevuilde wasbare punten.

De wasserijzakken beginnen in heet bij 60° C op te lossen en over. Zij worden gemaakt van een transparante 25-40 microns dikke PVA film in natuurlijke transparante kleur. Wanneer het wassen in water onder 60° C, kunt u overblijfselen van de zak uit de wasmachine aan het eind van het wasprogramma moeten verwijderen. 

De oplosbare Wasserij doet Gebruikersvoordelen in zakken:

Rode Beschikbare Plastic In water oplosbare Zakken voor Medische/het Ziekenhuiswasserij

Contactgegevens
admin

WhatsApp : 8613685255522