Volledig In water oplosbare Wasserijzakken, Plastic Medische de Wasserijzakken van PVA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: CLLZY
Certificering: MSDS, SGS, CE
Modelnummer: pva-001
Min. bestelaantal: 10000 PCS
Prijs: $0.20-$0.45 / Bag
Verpakking Details: karton
Levertijd: 12-15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20000pcs per dag
Materiaal: polyvinyl alcohol Kleur: natuurlijk, rood, sinaasappel
GROOTTE: 660*840mm, 710*990mm, 914*990mm Dikte: 25-50 microns
Gebruik: De ziekenhuizen, Verpleeghuis Eigenschap: In water oplosbaar
Hoog licht:

beschikbare wasserijzakken

,

biologisch afbreekbare wasserijzakken

Onze in water oplosbare wasserijzakken maken deel uit van onze in water oplosbare familie, wordt de wasserijzak gemaakt van PVOH-materiaal en oplost volledig in de was, weggaand achter geen residu en geen potentieel besmet plastic afval. Zodra de wasserij in de zak is, te hoeven het niet worden behandeld tot de wascyclus totaal heeft voltooid, moet a voor alle zorg en het ziekenhuismontages hebben om eender welk te verhinderen uitgespreid van besmetting tussen personeel en patiënten. Al onze wasserijzakken komen met een koude in water oplosbare bandband zodat wordt om het even welk besmettelijk linnen veilig opgeslagen tot het tijd is te wassen.

 

De wasserijzakken komen in verschillende oplosbare rangen, en onze het standaard rangschikken is 660mm x 840mm, met uitzondering van onze wasserij baghowever, op verzoek vervaardigen wij alternatieve grootte. Wij bieden koude aan, verwarmen en hete in water oplosbare zakken en komen in rood en duidelijk. Het is mogelijk om andere kleuren op verzoek te doen.

 

Volledig In water oplosbare Wasserijzakken, Plastic Medische de Wasserijzakken van PVA 0Volledig In water oplosbare Wasserijzakken, Plastic Medische de Wasserijzakken van PVA 1

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8613776801668