160cm Polyvinyl Alcohol Koude In water oplosbare Film voor Borduurwerk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: CLLZY
Certificering: MSDS, FDA
Modelnummer: pva-006
Min. bestelaantal: 500 broodjes
Prijs: $0.15-$0.28 / Yard
Verpakking Details: karton
Levertijd: 12-15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 600 broodjes per dag
Materiaal: Van 100% PVA (Polyvinyl alcohol) de Vezel breedte: 160cm/63inch of 100cm/39.4inch
Dikte: 25-40 micron lengte: 70-200 yard
Watertemperatuur: 20 graden Verwerkingstype: Geblazen gieten,
Hardheid: Zacht Eigenschap: In water oplosbaar
Hoog licht:

Polyvinyl Alcohol Water Soluble Film

,

160cm Water Soluble Film

,

Cold Water Soluble Stabiliser

Producttype: 20C koude In water oplosbare PVA-Film voor Borduurwerk
Materiaal: Van 100% PVA (Polyvinyl alcohol) de Vezel
Technieken: Het blazen, het Gieten
Kleur: Transparant
Eigenschap: Milieuvriendelijk, In water oplosbaar, andere
Dikte: 25-40 micron
Breedte: Normaal 160cm (63inch) of 100cm (39.4inch)
Watertemperatuur: 20°C

 

De in water oplosbare film van PVA

 

Wij zijn een belangrijke fabrikant en een exporteur van in water oplosbare films. Deze zijn beschikbaar in innovatieve ontwerpen, patroon en stijlen. De in water oplosbare PVOH-film wordt gemaakt van in water oplosbare polymeren, die de verschijning van een gemeenschappelijke plastic film hebben. Het heeft uniek kenmerk van volledig het oplossen in water bij kamertemperatuur. De opgeloste film verdwijnt in water zoals suiker of koffie en de ingrediënten van de film veranderen hun verschijning maar blijft aanwezig als opgeloste vaste lichamen in water.

 

Met PVOH-film is het mogelijk om een tijdelijke steun tot stand te brengen die als stabilisator dienst doet om borduurwerkproducten met snelle, gemakkelijke steunende verwijdering te maken. De gemakkelijke, totale verwijdering die enkel water gebruikt heeft vele firma's ertoe gebracht om dit type van product boven de traditionelere document steun te verkiezen.

 

 

Het voordeel en de kenmerken:

 

1. De goede sterkte kan aan de technologische vereisten van allerlei borduurwerk voldoen;

 

 

 

2. De elasticiteit van koude in water oplosbare film is klein, zullen de naalden niet scheidingslijn wanneer machineborduurwerk;

 

 

 

3. milieubescherming, niet-toxisch, non-polluting, exclusief formaldehyde, geen bijwerkingen;

 

 

 

4. De normale temperatuurwater het oplossen verwerking, doek en borduurt draden is niet gemakkelijk om kleur te veranderen of langzaam te verdwijnen.

 

 

 

 

 

160cm Polyvinyl Alcohol Koude In water oplosbare Film voor Borduurwerk 0

 

 

 

 

 

 

Toepassingen van PVA-Films:
- Borduurwerk
Traditioneel, gebruiken de mensen nn geweven stof in borduurwerk, maar het kan in afval resulteren en in kleur langzaam verdwijnen terwijl het wassen.
Maar gebruikend PVA-film, kan het door koud water worden opgelost, zodat kunt u de film reinigen zonder de kleren te beschadigen. En het vindt van niet geweven stoffen plaats aangezien het textiel misvorming en het langzaam verdwijnen in op hoge temperatuur kan vermijden.


- Vorm het Bevrijden
PVA-de film kan 220 dragen, zodat kan het als uitstekende vorm worden gebruikt bevrijdend agent wanneer de delen met onverzadigde polyester, epoxidehars of andere thermosetting hars worden vervaardigd.


- De Druk van de wateroverdracht
De overdrachtdruk is toepasselijk voor een grote verscheidenheid van verpakkingsmaterialen, met inbegrip van glas, plastiek, metaal, hout, porselein en andere speciale oppervlakte. PVA-de film wordt vaak gebruikt in unregular voorwerpen wanneer het behoefte is te drukken.


- PVA-zak
1) Verpakking van de Wasserijzak van de Besmettingscontrole
Met kenmerkend milieuvriendelijk F, wateroplosbaarheid, en hoge weerstand, kan het het risico vermijden van verontreiniging en dwarsbesmetting voor personeel en wasserijpersoneel door de PVA-zak te gebruiken. En de zakken te hoeven niet worden behandeld tot de was volledig is.
2) Kleren Verpakking
PVA-de zak is hoogst transparante en glanzende antistatisch, en het is een goede barrière aan lucht, dat het gebruikt voor verpakking kan om stikstof te houden van het veranderen van de kleren in geel.
3) Voedselverpakking
Het heeft goede luchtbarrière en weerstand tegen olie, en de voedingsmiddelen van het wolkendomein om stof te vermijden en statisch
4) Landbouwgebruik
De zaden worden verpakt in bandvorm met regelmatige intervallen gebruikend in water oplosbare PVA-film. Het kan niet alleen de zaden door wind worden weggeblazen en gegeten bu dieren verhinderen, en kan ook keeovochtigheid in het zand.
5) Chemische Verpakking
Het chemische product heeft gewoonlijk het probleem van hoge concentratie en hypergiftigheid, en berokkent aan menselijk wezen. Door PVA-zak te gebruiken, besmettings kan coning van dit soort materiaal zijn zeer vermindert.
Het gebruikt in dosering altijd verpakking, kan het het ingrediënt als geheim houden.
6) De Zak van het hondafval
Door de PVA-zak in hondafval te gebruiken, moeten de mensen enkel zijn hand opnemen in de zak en het huisdierenafval, nuptum opnemen de zak en de zak verwerpen in werkpaarden of spoelende apparaten. Omdat de PVA-zak in toiletten en spoelende apparaten flushable kan zijn.
7) De visserij van Zak voor Hengelsport
PVA-de zak is zeer populair voor karper vissend en ook is ideaal voor lange afstand en diepe water visserijsituaties.

 

 

 

 

160cm Polyvinyl Alcohol Koude In water oplosbare Film voor Borduurwerk 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

160cm Polyvinyl Alcohol Koude In water oplosbare Film voor Borduurwerk 2

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8613776801668