T-shirtzakken | In water oplosbaar & Composteerbaar

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: CLLZY
Certificering: MSDS, SGS
Modelnummer: pva-003
Min. bestelaantal: 10000 PCS
Prijs: US $0.08-$0.25 / Bag
Verpakking Details: karton
Levertijd: 8-10 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20000 PCs per dag
Materiaal: pva Procestype: Geblazen film
Grootte: 29*48cm Dikte: 25-60micron
Gewichtslager: 4-10 kg Het verzegelen & Handvat: Hitte - verbinding
Hoog licht:

De Biologisch afbreekbare Plastic Zakken van PVA

,

29*48cm Biologisch afbreekbare Plastic Zakken

,

29*48cm PVA In water oplosbare Zak

Productnaam
In water oplosbare zak
Grootte
Aangepast
Kleur
Aangepast
MOQ
10000 PCs
Materiaal
Polyvinyl alcohol
Haven van lading
Shanghai
Gebruik
Het is reeks voor de supermarkt, de schoenenopslag en zodat on.and het milieubescherming is.

 

 

De in water oplosbare zak van PVA

 

Een speciale grondstof, zoals polyvinyl alcohol, polymeriseert in een milieuvriendelijk ingrediënt biologisch afbreekbare in water oplosbare die zak, hoofdzakelijk voor huishouden en het openluchthuisdierenuitwerpsel schoonmaken wordt gebruikt. Polyvinyl alcohol (PVA) is een vinylpolymeer dat als koolstofbron en energie door bacteriën kan worden gebruikt. Onder de actie van bacteriën en enzymen, kan het 75% bij 46 dagen degraderen. Het behoort tot een soort biologisch afbreekbaar macromoleculemateriaal dat opbrengst op grote schaal van niet-aardolieroute kan zijn.

 

Het biologisch afbreekbare materiaal van PVA kan volledig in water en kooldioxide binnen 90 dagen na begrafenis worden biologisch afgebroken. Het bevat geen schadelijke ingrediënten aan menselijk lichaam en milieu.


Wanneer gebruikt, kunnen de voorwerpen met minder watergehalte natuurlijk in nat milieu ontbinden, dat niet de oceaan zal verontreinigen.

 

 

Voordeel

 

1. Onze fabriek biedt een waaier van in water oplosbare die t-shirtzakken (aan PVA) met PVA+Starch wordt specifiek wordt bewerkt gemaakt om worden gebruikt zoals in water oplosbaar uitvoert zakken.

 

2. De aanwezigheid van zetmeel in zijn formulering liet in water oplosbaar zak uitvoeren wordt gebruikt onder de regen of het bevatten van product met hoge condensatie.

 

3. Deze in water oplosbare t-shirtzakken zijn een uitstekende optie voor die supermarkten, winkelcentra, detailhandels of gemakopslag die een milieuvriendelijke zak zoeken.

 

4. De in water oplosbare zakken lossen volledig in contact met warm water op dat tot hen een uitstekende optie maakte om traditionele plastieken te vervangen.

 

 

Toepassingen van de in water oplosbare zak van PVA

 

1) Verpakking van de Wasserijzak van de Besmettingscontrole
Met kenmerkend milieuvriendelijk F, wateroplosbaarheid, en hoge weerstand, kan het het risico vermijden van verontreiniging en dwarsbesmetting voor personeel en wasserijpersoneel door de PVA-zak te gebruiken. En de zakken te hoeven niet worden behandeld tot de was volledig is.


2) Kleren Verpakking
PVA-de zak is hoogst transparante en glanzende antistatisch, en het is een goede barrière aan lucht, dat het gebruikt voor verpakking kan om stikstof te houden van het veranderen van de kleren in geel.


3) Voedselverpakking
Het heeft goede luchtbarrière en weerstand tegen olie, en de voedingsmiddelen van het wolkendomein om stof te vermijden en statisch.


4) Landbouwgebruik
De zaden worden verpakt in bandvorm met regelmatige intervallen gebruikend in water oplosbare PVA-film. Het kan niet alleen de zaden door wind worden weggeblazen en gegeten bu dieren verhinderen, en kan ook keeovochtigheid in het zand.


5) Chemische Verpakking
Het chemische product heeft gewoonlijk het probleem van hoge concentratie en hypergiftigheid, en berokkent aan menselijk wezen. Door PVA-zak te gebruiken, besmettings kan coning van dit soort materiaal zijn zeer vermindert.
Het gebruikt in dosering altijd verpakking, kan het het ingrediënt als geheim houden.


6) De Zak van het hondafval
Door de PVA-zak in hondafval te gebruiken, moeten de mensen enkel zijn hand opnemen in de zak en het huisdierenafval, nuptum opnemen de zak en de zak verwerpen in werkpaarden of spoelende apparaten. Omdat de PVA-zak in toiletten en spoelende apparaten flushable kan zijn.


7) De visserij van Zak voor Hengelsport
PVA-de zak is zeer populair voor karper vissend en ook is ideaal voor lange afstand en diepe water visserijsituaties.

 

 


 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613776801668

WhatsApp : +8613776801668