In water oplosbare de t-shirtzakken van PVA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: CLLZY
Certificering: MSDS, SGS, FDA
Modelnummer: pva-003
Min. bestelaantal: 10000 PCS
Prijs: US $0.08-$0.24 / Bag
Verpakking Details: karton
Levertijd: 8-12 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20000 PCs per dag
Materiaal: pva Procestype: Geblazen film
Grootte: 29*48cm Dikte: 25-60 micron
Gewichtslager: 4-10 kg Het verzegelen & Handvat: Hitte - verbinding
Hoog licht:

35 Micronpva In water oplosbare Zak

,

De biologisch afbreekbare In water oplosbare Zak van PVA

,

De In water oplosbare Biologisch afbreekbare Zak van PVA

 
Productomschrijving

 

EIGENSCHAP Milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, in water oplosbaar
GROOTTE 0,035 MM*29+14*52 CM
DRUK 1 KLEUR
TOEPASSING Het WINKELEN
VERPAKKING 50 PER BUNDEL, ROND 15KG PER CTN.

 

 

De in water oplosbare zak van PVA

 

Een speciale grondstof, zoals polyvinyl alcohol, polymeriseert in een milieuvriendelijk ingrediënt biologisch afbreekbare in water oplosbare die zak, hoofdzakelijk voor huishouden en het openluchthuisdierenuitwerpsel schoonmaken wordt gebruikt. Polyvinyl alcohol (PVA) is een vinylpolymeer dat als koolstofbron en energie door bacteriën kan worden gebruikt. Onder de actie van bacteriën en enzymen, kan het 75% bij 46 dagen degraderen. Het behoort tot een soort biologisch afbreekbaar macromoleculemateriaal dat opbrengst op grote schaal van niet-aardolieroute kan zijn.

 

Het biologisch afbreekbare materiaal van PVA kan volledig in water en kooldioxide binnen 90 dagen na begrafenis worden biologisch afgebroken. Het bevat geen schadelijke ingrediënten aan menselijk lichaam en milieu.


Wanneer gebruikt, kunnen de voorwerpen met minder watergehalte natuurlijk in nat milieu ontbinden, dat niet de oceaan zal verontreinigen.

 

Dit product is een soort milieuvriendelijke materialen met biologisch afbreekbare eigenschappen en de wateroplossing, het kan volledig in water worden opgelost. In het natuurlijke milieu, breken de microben uiteindelijk het product in kooldioxide en water. Na het terugkeren naar het natuurlijke milieu, heeft het het effect van de grondverbetering.

 

 

Voordeel

 

1. Onze fabriek biedt een waaier van in water oplosbare die t-shirtzakken (aan PVA) met PVA+Starch wordt specifiek wordt bewerkt gemaakt om worden gebruikt zoals in water oplosbaar uitvoert zakken.

 

2. De aanwezigheid van zetmeel in zijn formulering liet in water oplosbaar zak uitvoeren wordt gebruikt onder de regen of het bevatten van product met hoge condensatie.

 

3. Deze in water oplosbare t-shirtzakken zijn een uitstekende optie voor die supermarkten, winkelcentra, detailhandels of gemakopslag die een milieuvriendelijke zak zoeken.

 

4. De in water oplosbare zakken lossen volledig in contact met warm water op dat tot hen een uitstekende optie maakte om traditionele plastieken te vervangen.

 

 

 

 


 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613776801668

WhatsApp : +8613776801668