Contacteer ons
lucifer

Telefoonnummer : 86-13776801668

WhatsApp : +8613776801668

Hoe te om in water oplosbare wasserij doet behoorlijk te gebruiken in zakken?

July 12, 2022

De in water oplosbare wasserijzakken hebben aanzienlijke tractie onlangs en voor goede reden bereikt. Zij bieden nut aan en snijden wat dat betreft het risico van besmetting door oppervlaktecontact of zelfs besmettingen in de lucht. Maar er zou een bepaald te volgen protocol moeten zijn wanneer het gebruiken van deze zakken voor hen om het doel te vervullen zij voor werden ontworpen. Dit artikel zal een analyse van alles met zich meebrengen u over in water oplosbare wasserijzakken en hun gebruik moet kennen.

 

1. Wat is in water oplosbare wasserijzak?

De in water oplosbare wasserijzak wordt speciaal ontworpen voor de doeleinden van de besmettingspreventie terwijl het behandeling van of het wassen van vervuilde kleren. Het is biologisch afbreekbare 100% die niet de pijpen belemmert terwijl u de kleren wast. De ziekenhuizen en andere zorginstellingen nemen actief in water oplosbare wasserijzakken op aangezien zij een waardevol middel zijn om kruisbesmetting te verhinderen. Eens gevuld met vervuilde kleren, zet u in water oplosbare zakken direct in de wasmachine. De zakken worden samengesteld uit polyvinyl alcoholfilms die volledig in het water oplossen terwijl de kleren wassen. Het is de rendabelste en hygiënische manier van besparing zelf en uw milieu van het krijgen van om het even welke infectieziekte.

 

2. Is het schadelijk voor het mariene leven, mensen en het milieu?

Hoewel gemoeten niet door het menselijke lichaam in om het even welke vorm worden verbruikt of worden opgenomen, zijn de in water oplosbare wasserijzakken volledig niet-toxisch. Dat betekent zij of water of geen vorm van milieuvervuiling veroorzaken omdat zij van biologisch afbreekbare materialen worden vervaardigd.

 

3. Waarom de in water oplosbare wasserijzak belangrijk is?

Dragend het meest recente voorbeeld van covid-19 in mening, is het bekend hoe belangrijk de rol van het gezondheidszorgsysteem in dit volledige pandemic is geweest. Het is ook een populair feit dat covid-19 kunnen potentieel door oppervlaktecontact en niet alleen van iemand uitspreiden die of op u hoesten niezen. Veronderstel even, in covid-19 of de besmettelijke afdeling of waar alles potentieel besmet is. Dit omvat ook de kleren en de bladen van de patiënten. Deze zullen moeten worden gedesinfecteerd alvorens zij opnieuw worden gebruikt. Zo, worden zij weggedaan in een wasserijzak die dan aan de wasserij voor was en desinfectie zal leiden. Maar als het gebruiken van een zak van de stoffenwasserij of PE wasserijzak, moet laundryman de zak openen en de kleren en de bladen nemen vóór was. Dit zal het risico van besmetting verhogen. Veronderstel nu, als de persoon verantwoordelijk voor desinfectie, niet de wasserijzak moest openen, om te beginnen met. In plaats daarvan, moesten zij enkel de wasserijzak werpen die vervuilde kleren bevatten direct in de wasmachine. Dit zal absoluut het risico van kruisbesmetting verminderen.

 

4. Drie standaardgrootte van in water oplosbare wasserijzak.

Het beste deel is dat zij gewoonlijk in 3 standaardgrootte worden geproduceerd (660mm*840mm, 710mm*990mm, 914mm*990mm). Maar deze grootte is flexibel samen met klantgericht het zijn.

 

5. Hoe werkt een in water oplosbare wasserijzak?

De manier het in water oplosbare werk van wasserijzakken vrij eenvoudig is. Eerst, is de zak geïnstalleerd bovenop een houder want de mensen gemakkelijk om weg te doen punten zonder het moeten de buitenkant raken vervuilden. Zodra de zak zijn capaciteit heeft bereikt, heeft het gebruikend een in water oplosbare band verzegeld. Dit zal ervoor zorgen dat geen vervuilde deeltjes aan de binnenkant van de zak ontsnappen. De rest is gemakkelijk. Werp eenvoudig de zak in een wasmachine. Op contact met het water, zal de zak desintegreren en zal oplossen, toelatend de inhoud binnen om zonder enig menselijk contact worden gewassen. De in water oplosbare wasserijzakken niet alleen minimaliseren ook het risico van oppervlakteverontreiniging maar verontreiniging en besmettingen in de lucht. Zij zijn ontworpen met slechts één doel: om het risico van besmetting in om het even welk milieu te minimaliseren. Er zijn twee opties voor in water oplosbare wasserijzakken: De eerste is hete in water oplosbare wasserijzakken die in water oplossen dat meer dan 65℃ in temperatuur is. De tweede optie is koude in water oplosbare zakken die in water met een temperatuur van meer dan 25℃ oplossen. De wasprotocollen voor beide opties verschillen een weinig. Nochtans, is het grootste deel van de procedure altijd hetzelfde.