Contacteer ons
lucifer

Telefoonnummer : 86-13776801668

WhatsApp : +8613776801668

Wat zijn de voordelen van biologisch afbreekbare in water oplosbare plastic film?

July 13, 2022

Vandaag meer dan ooit intensifiëren de oplossingen om verontreiniging van plastieken te beperken en de biologisch afbreekbare in water oplosbare film biedt een gunstige alternatieve reactie aan en daarom een veelbelovend toekomstig perspectief op het gebied van verpakking.

 

De in water oplosbare film is een biologisch afbreekbaar plastiek, zo betekent het dat het geen giftig residu in de aard na zijn ontbinding in water verlaat. Een paar notulen zijn voor ontbinding voldoende en de componenten van de film zijn biodecomposed in natuurlijke stoffen in minder dan drie maanden. Voorbij zijn milieuvriendelijke eigenschappen, biedt de in water oplosbare plastic film vele voordelen aan die wij samen zullen zien.

 

Een plastic film die in contact met water oplost

Voorbij zijn ecologisch aspect is de in water oplosbare plastic film hoofdzakelijk nuttig voor toepassingen die door een ontbinding in water gaan. Nochtans, is de moeilijkheid de juiste film voor het juiste product te kunnen vinden: elke film heeft specifieke eigenschappen die verschillende en, in sommige gevallen, verschillende verenigbaarheid kunnen richten. Wanneer de juiste film/productcombinatie wordt gevonden, dan hebben wij een operationeel systeem. Het is interessant om te weten dat de in water oplosbare plastic film ook barrièreeigenschappen aan oliën, gassen en geuren heeft. Deze ecologische en biologisch afbreekbare film kan daarom aan echte technische problemen antwoorden met betrekking tot de types van product dat wij willen inpakken.

 

Een biologisch afbreekbare plastic film met een dubbel positief effect voor ons milieu.

De in water oplosbare plastic film vermindert de hoeveelheid afval door het volume te verminderen van weg te doen verpakking. Kiezend een in water oplosbare verpakkingsoplossing, wij verkrijgen namelijk kleine eenheidsdosissen geconcentreerde producten in tegenstelling tot traditionele verpakking. Op deze wijze, worden de grootte van de verpakking en het bijbehorende afval verminderd. Deze vermindering van verpakking heeft een dubbel positief effect op ons milieu, staat het enerzijds toe om plastic verpakking te verminderen en anderzijds CO2-uitstoten te verminderen met betrekking tot het vervoer van omvangrijke producten.

 

De biologisch afbreekbare in water oplosbare film is praktisch en veilig

Een ander voordeel van de biologisch afbreekbare in water oplosbare film moet de gebruiker toestaan om in zijn handen een pre-gedoseerd product in vloeibare of stevige vorm te hebben. Deze eenheidsdosis maakt zijn gebruik gemakkelijker en geschikt veel. Niet meer afval met de in water oplosbare plastic filmdosis!

 

Tot slot is de verpakking voor sommige ruwe producten belangrijk om voor de gebruiker veilig te zijn. Dit is het geval van de gechloreerde producten van de waterbehandeling voor zwembaden maar ook de chemische producten van gewassenptotection. De in water oplosbare film antwoordt aan het vereiste om de gebruiker protacting door te beperken of om het even welk gevaar te elimineren wanneer het behandeling van of het inhaleren van het product.