Contacteer ons
lucifer

Telefoonnummer : 86-13776801668

WhatsApp : +8613776801668

Wat de redenen zijn om in water oplosbare film te kiezen die van polyvinyl alcohol wordt gemaakt

July 11, 2022

De in water oplosbare film die van polyvinyl alcohol wordt gemaakt bewaart onze planeet

 

Vandaag worden het grootste deel van onze huishoudenproducten ingepakt in polyethyleen (PE) plastic verpakking die 100 tot 1000 jaar vergt in het milieu te ontbinden. Het werpen van het afval in de wildernis is niet zonder gevolg aangezien zij daar kunnen lange tijd blijven, soms zeer lang… In de wildernis, verontreinigen zij de rivieren en veroorzaken de dood van onderwaterfauna. Dit is niet het geval met de in water oplosbare PVA-film die in contact met water oplost en in aanwezigheid van micro-organismen in natuurlijke stoffen in minder dan 3 maanden ontbindt! Vandaar dat is het kiezen van de in water oplosbare film van PVA het kiezen van een ecologische verpakking die respecteert het milieu en niet de flora of de fauna van onze planeet zal beïnvloeden.

 

Deze verpakking biedt veel andere voordelen aan die wij samen in dit artikel zullen ontdekken.

 

De in water oplosbare eenheidsdosis is economisch, ecologisch en praktisch

 

De in water oplosbare film van PVA staat de verwezenlijking van in water oplosbare eenheidsdosissen die toe economische, ecologische en praktische verpakking zijn!

 

Neem het concrete geval van traditionele huishoudenproducten die vaak in omvangrijke plastic container worden ingepakt. Deze huishoudenproducten bevatten slechts 20% van product tegen 80% van water die in het kopen van meer water dan product resulteert.

 

De in water oplosbare eenheidsdosis die van polyvinyl alcohol wordt gemaakt neemt zijn hoogtepunt die hier betekenen aangezien het een gecondenseerd product dat in een gebruiksklare dosis wordt ingepakt is. Niet meer die doseren of voor iets betalen u heeft reeds thuis: water.

 

Deze praktische en ingenieuze oplossing van pre-gedoseerd product in een kleine capsule zal verpakking, beduidend opslag en vervoerskostennen verminderen. De in water oplosbare die dosis van polyvinyl alcohol wordt gemaakt zal daarom u toestaan om geld te besparen!

 

Who zegt minder vervoer minder emissie van Co2 zegt. Onze in water oplosbare dosis zal daarom een positief effect op het milieu in vergelijking met traditionele omvangrijke huishoudenproducten hebben, die grote consumenten van brandstof zijn.

 

Tot slot is het praktische aspect van deze kleine in water oplosbare dosis een echt voordeel aangezien het nu gemakkelijker en eenvoudiger is om het product te gebruiken zonder het moeten door de doseringsstap gaan. Dit is het geval voor wasserij schoonmakende producten waar de in water oplosbare de eenheidsdosis van PVA u toestaat om zowel uw detergens, waterontharder als parfum in één enkele gebruiksklare dosis te combineren.

 

De in water oplosbare film van PVA is een beschermende en veilige verpakking

 

De bescherming van de gebruiker is primordiaal tegen schadelijke producten. Bepaalde producten door worden geïnhaleerd, of zelfs wordt geraakt door de gebruiker worden opgenomen kunnen namelijk haemful aan gezondheid. De in water oplosbare film van PVA pakt dit veiligheidsprobleem door mensen tijdens de behandeling en het gebruik van het product aan te beschermen.

 

Dat is het geval voor chloortabletten die voor de behandeling van het zwembadwater worden gebruikt. De tablet is verpakt in in water oplosbare PVA-film om de gebruiker tegen de agressieve chemische producten te beschermen in de tablet.

 

Wij vinden ook zijn beschermende barrièreactie voor afwasmachineverfrissingen waar onze complexe PVA-film het parfum tijdens opslag beschermt en het verspreidingsproces na de eerste was activeert.

 

Het kiezen van in water oplosbare verpakking gemaakt van polyvinyl alcohol is het kiezen van al zijn voordelen en voordelen die wij samen hebben ontdekt, zodat aarzelt niet om het even welke langer en stemt voor een ecologische oplossing: de in water oplosbare film.