Band van het landbouwpva de In water oplosbare Zaad met Milieubescherming Functie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, china
Merknaam: CLLZY
Certificering: SGS,MSDS
Modelnummer: pva-006
Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: US $5.4/piece
Verpakking Details: karton
Levertijd: 7-10 werkdagen
Levering vermogen: 1000 stuks per dag
Contact nu
Materiaal: PVA Dikte: 20microns
Breedte: 1825mm Lengte: 1000-1500M
Toepassing: landbouw kleur: transparant
Hoog licht:

polyvinyl alcohol products

,

water soluble products

Milieubescherming PVA In water oplosbare Zaadband

 

 

Specificatie:

 

1. Grootte

Broodjesfilm

Dikte (µm) 25,35,45,75

Breedte (mm) ≤1000

Lengte (m) 100~1000

De dikte, breedte van de film kan vanaf de eisen van de klant worden veroorzaakt als de ordehoeveelheid meer dan 10000 meters.

2. Verschijning: ontruim, het in reliëf maken.

 

Toepassing:

 

Gewas die (zaadband) planten: omslag omhoog de zaden met regelmatige intervallen en dan begraven in de grond, die kostbaar zaad bewaren, die het overtollige werk elimineren; Zo gemakkelijk om gewassen te planten….

De zaadbanden maken plantende en uit elkaar plaatsende zo gemakkelijke zaden. Rol enkel de banden in uw voren of containers uit en u hebt volkomen zaden telkens als zonder behoefte uit elkaar geplaatst te verdunnen of reseed.

 

Het verminderen van afvalzaad die, zeer het tarief van zaadgerminatie verbeteren van keurige, efficiënte arbeidsbesparingen. Door van zaadband te gebruiken, vereist de eenvoudige geplante verrichting, minder mensen, .and-verhogings economisch rendement. Het de de installatievochtigheid, voedingsmiddelen, en licht zelfs toegevoegd, verbeterde zeer de economische waarde van een gewas. De technologie van de zaadband is een model van hoog opbrengst en hoog rendement. Geschikt voor katoen, ui, wortel, klis, bloemkool, spinazie, enz.

 

De zaden kunnen ook equidistantly in stroken, bladen of matrijsvorm worden ingepakt gebruikend hydrofiele Film of hun samenstellingen voor het leveren van zaden in het lichaam van grond. Dit product van het leveren van zaden verhindert de zaden om verkeerd te vallen of de verspilling te minimaliseren die van zaden in in de schaduw gestelde of niet-germinatiegebieden liggen. Dit helpt in het maken van optimaal gebruik van totale oppervlakte van het lichaam van grond/en optimalisering van zaden.

 

De toepassing van Film voor het inbedden of het inpakken van zaden verbetert de snelheid van germinatie over ander bestaand systeem van de zaadlevering. De zaadverpakking verzekert precisiezaad plantend met minder inspanning en minder afval van zaden. Het normale water geven lost de in water oplosbare film op en verzekert een eenvormige diepte en een lijn. Geplante de zaden gebruikend deze die methode verhinderen de zaden door wind worden weggeblazen, door dieren wordt gegeten en houden de vochtigheid in de grond intact. Deze methode kan ook daarnaast met hygroscopische materialen worden gebruikt beschikbaar in de markt om ervoor te zorgen dat het germinatiepercentage zaden per landbouwbedrijf tijdens droogte of een minder regenvalseizoen verbetert.

 

Productomschrijving

Met behulp van onze deskundigen, bieden wij een toonladder van In water oplosbare Zadenbanden aan. Deze producten worden gebruikt samen met de in water oplosbare PVA-films om zaden in band-vorm met regelmatige intervallen in te pakken. Wanneer de aangeboden banden in de aarde worden begraven, ontkiemen zij met de regelmatige intervallen die in het redden van de arbeid van cull resulteert. De aangeboden banden kunnen worden gebruikt om het werk te vereenvoudigen door de zaden van het gazon en de bloemen te maken in water oplosbare PVA-film aanhangen en dan hen te maken in blad.

 

 

Eigenschappen:

  • Verhinder de zaden door wind worden weggeblazen en wordt gegeten door dieren
  • Houd vochtigheid in het zand
  • Hoge bestand scheur.

 

FAQ:

 

(1) hoe lang is de levertijd?
Normaal binnen 15-20 dagen na ontvangen storting.
(2) hoe te om uw kwaliteit te controleren?
Een volledig systeem van de kwaliteitswaarborg: IQC→FAS &Self die elke producerende vooruitgang →OQC controleren.
(3) hoe te om punctuele verzending voor mijn orde te waarborgen?
Wij verlenen voorrang aan de uitvoerorden en houden bijwerkend vooruitgang van productie aan levering.

Band van het landbouwpva de In water oplosbare Zaad met Milieubescherming FunctieBand van het landbouwpva de In water oplosbare Zaad met Milieubescherming Functie

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8613776801668