De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: CLLZY
Certificering: FDA, SGS
Modelnummer: pva-004
Min. bestelaantal: 10 broodjes
Prijs: US $0.30-0.70 /m
Verpakking Details: Carton+pallet
Levertijd: 12-15 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P
Levering vermogen: 4.500 kg per dag
Materiaal: PVA Gebruik: Verpakkende Film
Type: in water oplosbare film Eigenschap: in water oplosbaar
Verwerkingstype: Blaasvormen, Gieten Breedte: 100-1800 mm
Lengte: 100-1000 m Dikte: 30-75 micron
Hoog licht:

het broodje van de pvafilm

,

in water oplosbare plastic film

Verpakkende Film/Zak

 

PVA-de film, is een verpakkingsmateriaal dat voor het milieu veilig is en volledig biologisch afbreekbaar wanneer weggedaan in water of in waste.PVA-films de optimale treksterkte heeft en flexibiliteit dat met veelvoudige vormen de moet worden gebruikt van de verpakking van material.PVA-film een eco vriendschappelijke innovatie is die de consument met het nauwkeurige doseren van producten en brandkast behandeling/opslag van giftige/gevaarlijke producten helpt. PVA-de film wordt gebruikt voor verpakking van agrochemicals, kleurstoffen, cement, additieven voor levensmiddelen, vissenaas, zaden, bevuilde kleren, toiletblokken, poeder en vloeibare detergentia enz. Dit unieke product kan de toekomst van de verpakkingsindustrie hervormen.

 

1. Agro Chemische Film

 

De chemische producten in landbouw worden gebruikt zijn gewoonlijk hoogst giftig, veroorzaken strenge verontreiniging en brengen onze gezondheid die in gevaar. Daarom hebben de mensen meer aandacht aan de materialen van landbouw verpakking besteed. Hoewel lange tijd wordt gebruikt, de chemische producten van regelmatige landbouw verpakking drie belangrijke nadelen hebben. Ten eerste, wordt het vloeibare landbouwchemische product ingepakt in glasflessen die gemakkelijk breekbaar, zijn en lekkage van giftig chemisch product veroorzaken. Ten tweede, veroorzaakt heel wat rest in verpakking een hoop van chemisch afval. Ten derde, als de landbouw chemische verpakking met rest in rivieren, beken, landbouwbedrijven of terra moest worden verworpen, zou enz. het de grond en het water verontreinigen, die aan het milieu op lange termijn gevaarlijk zouden zijn.

 

De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 0

 

2. Cement/Kleurstof/Enzymfilm

 

De de de cementadditieven/kleurstoffen/enzymen zijn alkali, zuurrijk en neutraal van aard. Algemeen in openlucht gebruikt, kunnen de cementadditieven, als gecontroleerd niet, verwonding aan de de ogen en huid van de exploitanten gemakkelijk veroorzaken. De exploitanten beschermen zich door een verscheidenheid van beschermende kleding en toebehoren te gebruiken om persoonlijk kwaad te vermijden. De laatste tijd, is er een verhoging van het gebruik van pvafilms in de verpakking van kleurstoffen, cementadditieven en enzym om verontreiniging te minimaliseren en een verenigbare dosis te verstrekken tijdens het productieproces van het product geweest. Door PVA-film te gebruiken, zijn de het mengen zich verrichtingen eenvoudig geworden en de bijkomende maatregelen zijn nauwkeuriger.

 

De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 1

 

3. Vloeibare Detergentia

 

Deze toepassing voorziet op het principe om pvafilm verpakking van een scharnier te gebruiken om de hoeveelheden van de eenheidsdosering vloeibare detergent producten te leveren. Het actieve concentraat van vloeibare detergent ingrediënten wordt verpakt in pvafilms. Onze film wordt geformuleerd op een manier, die het met het vloeibare detergens voor verpakking, het verschepen, opslag en gebruik compatibel maakt.

 

De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 2

 

4. Wasserijzakken

 

de de wasserijzakken worden van de pvafilm gebruikt in de ziekenhuizen om de arbeiders van het contactziekenhuis te minimaliseren hebben met vervuild kleding en beddegoed. De vuile punten worden gezet in deze speciale zakken, die dan direct in de wasmachine worden geplaatst. Omdat de pvafilm in water oplosbaar is, lossen de zakken en onderaan het afvoerkanaal met het vuile water op gewassen. Bij de voltooiing van de wascyclus, worden de schone kleren verwijderd uit de wasmachine.

 

De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 3

 

 

 

Eigenschappen van de de in water oplosbare film/zak van PVA:

 

De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 4

 

 

Verpakking:

 

De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 5De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 6De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 7De verpakkende Agro Chemische In water oplosbare Film van PVA, In water oplosbare Plastic Film 8

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613776801668

WhatsApp : +8613776801668